Press "Enter" to skip to content

Viata botosanenilor se simplifica : noi facilitati pentru platile efectuate la statiile SelfPay

Locuitorii municipiului Botosani au de-acum posibilitatea sa isi achite taxele fara debit, precum taxa de buletin, taxa de autorizatie construire, taxa de libera trecere, taxa de recenzare, taxa judiciara de timbru, taxa de divort administrativ si taxa pentru certificatul de urbanism, simplu, rapid si sigur, la Statiile de Plata SelfPay.

„Din dorinta de a oferi cetatenilor o experienta eficienta si lipsita de complicatii pentru plata taxelor si impozitelor, Primaria Municipiului Botosani a incheiat un parteneriat cu SelfPay, ce detine cea mai mare retea de statii de plata de tip self-service la nivel national. Incurajam contribuabilii sa utilizeze aceasta optiune moderna si accesibila pentru a-si achita taxele fara debit. Astfel, pot economisi timp pretios”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Pe langa plata taxelor fara debit, a altor taxe si impozite locale, botosanenii beneficiaza de alte 220 de servicii din domenii diverse, disponibile la Statiile de Plata SelfPay, precum plata facturilor de utilitati, reincarcarea electronica a cartelelor de telefon mobil, plata ratelor, operatiuni de plata a tarifului pentru eliberarea permisului de conducere, a certificatului de inmatriculare, autorizatiei de circulatie provizorie, pasaportului sau chiar procurarea biletelor LOTO.

Vezi si:  VIDEO: Botoșănenii au ieșit la pescuit pe străzile inundate

Statiile de Plata SelfPay pot fi gasite in centrele comerciale, magazine de proximitate sau statii de carburanti, in intervale orare de pana la 24/7. In Botosani, reteaua SelfPay este alcatuita din 48 de statii, din cele 10.000 de unitati care opereaza la nivel national. Pentru a gasi cea mai apropiata Statie de Plata SelfPay, contribuabilii pot accesa link-ul atasat https://selfpay.ro/localizare.

MM

 

 

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *