Press "Enter" to skip to content

Regele Charles, primul eveniment public major dupa ce a anuntat ca are cancer

Regele Charles al III-lea a asistat la slujba de Paste, oficiata la capela Saint-George de pe domeniul regal Windsor; este prima sa participare la un eveniment public, dupa ce, acum doua luni, anunta ca sufera de cancer.

Suveranul britanic, in varsta de 75 de ani, parea ca se simte bine si a dat mana si a facut glume cu cativa dintre oamenii veniti sa-l salute pe el si pe regina Camilla. Palatul Buckingham anunţa la finele  lunii februarie că regele Charles suferă de cancer. Boala a fost depistata în timpul unei operaţii la prostată. Suveranul a inceput tratament anti-cancer. Palatul nu precizeaza unde e localizat cancerul.  Regele si-a anulat toate angajamentele publice, dar si-a continuat indatoririle de suveran.

Kate a fost absenta

Dar nora suveranului, printesa Kate, si ea atinsa de cancer nu a venit la slujba de Paste. Nici sotul ei, printul William, mostenitorul tronului, nici cei trei copii ai lor, nu au fost prezenti la slujba. Intr-un recent mesaj video emotionant, Kate le-a spus britanicilor ca in ianuarie a fost supusa unei interventii chirurgicale majore in zona abdominala, iar analizele de dupa operatie au aratat ca e vorba de cancer. Printesa a inceput ceea ce ea a numit un tratament preventiv impotriva cancerului. Nu exista alte detalii oficiale. Inregistrarea video cu printesa, in mod clar slabita si suferinda, a mai pus capat, oarecum, zvonurilor si teoriilor privind soarta ei, care dominau spatiul public, intrucat Kate nu a mai fost vazuta in public de la Craciun.

Vezi si:  In Franta reapare asa-numita escrocherie bulgăreasca

MM

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *