Press "Enter" to skip to content

Programari online pentru Cartea de Identitate

Botosanenii scapa de cozi si de drumuri inutile pentru eliberarea Cartii de Identitate. De astazi, 31 ianuarie, se pot face programari online la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor.

Potrivit precizarilor oferite de Primaria Municipiului Botosani, programarile sunt individuale. In cazul In care se doreste programare pentru mai multe persoane (de exemplu, soț / soție / copil), fiecare solicitant trebuie sa faca programare separat. Inainte de completarea programarii, solicitantul se va asigura ca detine toate documentele necesare pentru depunerea cererii. Pe site-ul e lista completa cu toate documentele necesare, in functie de ce tip de Carte de Identitate se solicita (in cazul schimbarii numelui, la implinirea varstei de 14 ani, la schimbarea domiciliului, viza flotant etc)

Neprezentarea la data si ora programata sau lipsa actelor necesare (original + copie) duc la anularea programarii. Programarea este gratuită si netransmisibila. Din pacate, nu se fac programari online pentru ridicarea actelor de identitate. De asemenea, nu se pot efectua programari online in ziua curenta.

Vezi si:  Un atelier din Botoșani donează Spitalului Județean „Mavromati” măști din bumbac reutilizabile prin sterilizare

Primarul Cosmin Andrei a anuntat pe Facebook inceperea acestui serviciu de programare online pentru depunerea actelor. “Botoșănenii, din confortul propriei locuinte, vor putea sa beneficieze de acest serviciu doar cu cateva clicuri. Dupa completarea cererii si stabilirea datei dorite de acestia, confirmarea programarii va fi primita pe mail-ul personal, evitand astfel cozile nedorite” – a scris edilul-sef al Botosaniului, pe reteaua de socializare.

Comentariile sunt, aproape toate, de felicitare la adresa primarului, dar mai sunt si botosaneni care au scris la postarea primarului ca municipiul are multe alte probleme care ar fi trebuit sa aiba prioritate.

Marilena

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *