Press "Enter" to skip to content

Anunț bombă in tenis: Nole se desparte de antrenorul sau, Goran Ivanisevici

Numarul unu mondial, Novak Djokovic, a renuntat la parteneriatul cu antrenorul croat Goran Ivanisevici, chiar inaintea inceperii sezonului pe zgura. Anuntul a fost facut de Djokovici.

A fost un parteneriat de succes: alaturi de Ivanisevici, Nole a repurtat victorie dupa victorie.            Ivanisevici, campion la Wimbledon in 2001, dupa trei finale jucate – 1992, 1994 si 1998 – a intrat in  echipa lui Djokovici in 2019. ”Goran si cu mine am decis, acum cateva zile, sa punem capat colaborarii noastre. Chimia dintre noi, pe teren, a avut suişuri şi coborâşuri, dar prietenia noastra a fost întotdeauna solida. Sefinjo, multumesc pentru tot, prietene. Te iubesc”.”- a scris Nole pe contul sau de Instagram.

Tenismenul sarb se concentreaza acum pe sezonul pe zgură si va incerca sa obtina al patrulea sau titlu la Roland-Garros (26 mai-9 iunie). In varsta de 36 de ani,  Djokovici a parasit Miami Open pentru a-si limita numarul de evenimente din acest an. Decizia a fost luata dupa ce a fost invins de Luca Nardi la  Indian Wells.

Vezi si:  FCSB câștigă Cupa României împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe și trimite FC Botoșani în Cupele Europene

Djokovici, care se afla in fruntea clasamentului ATP de 418 saptămâni, nu a oferit nicio informatie despre cine l-ar putea inlocui pe Ivanisevici. Portalul sportiv Sportklub relateaza ca a fost văzut antrenandu-se la Belgrad cu tenismanul si colegul sau din echipa sârbă de Cupa Davis, Nenad Zimonjic, dar publicația considera că este putin probabil ca acesta sa fie noul sau antrenor.

MM

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *