Press "Enter" to skip to content

Bigotti devine partener fashion al Federatiei Romane de Fotbal

FRF anunta ca brandul Bigotti va asigura tinuta oficiala a nationalei Romaniei. Federatia si brandul Bigotti au semnat un parteneriat privind tinuta oficială a ”tricolorilor”.

Potrivit comunicatului FRF, durata parteneriatului va fi cel putin pană la finalul anului 2027, marcand un angajament pe termen lung intre cele două parți. “Brandul Bigotti va aduce in prim plan stilul si eleganța inconfundabile pentru care este recunoscut, reprezentând astfel o aditie deosebită la imaginea echipei naționale în anul în care tricolorii revin la Campionatul European” – precizeaza FRF.

Evenimentul in care a fost oficializat parteneriatul a avut loc la Casa Fotbalului, in sala ”Ioan Chirila”, in prezenta presedintelui FRF, Razvan Burleanu, a Directorului de vanzari Bigotti, George Olteanu, si a Directorului Corporate Bigotti, Alina Dinu.

“Eleganta si rafinamentul Bigotti, unul dintre liderii de piata din Romania, vor imbraca echipa noastra nationala. Acest parteneriat reflecta angajamentul nostru pentru excelenta, dar si sprijinul pentru industria locala. Ma bucur ca un brand national de succes recunoscut pentru calitatea si stilul sau ireprosabile isi doreste sa-i sustina pe tricolori. Suntem increzatori ca aceasta colaborare va contribui la cresterea vizibilitatii si promovarii echipei nationale, consolidandu-ne pozitia in inimile suporterilor”, a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Vezi si:  FC Botoșani întâlnește Universitatea Craiova de la 20:00. Cunoaștem primul 11!

“Suntem extrem de incantati sa anuntam semnarea acestui parteneriat intre Bigotti si Federatia Romana de Fotbal. Aceasta colaborare marcheaza nu doar o uniune intre doua entitati puternice, ci si un pas hotarat catre performanta si excelenta in lumea modei masculine si a sportului. Acest contract este o dovada a angajamentului nostru pe termen lung si a increderii noastre in potentialul unei colaborari de succes”, a spus George Olteanu, Director de vanzari Bigotti.

MM

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *