Press "Enter" to skip to content

Nume sonore la Festivalul Institutiilor de Cultura din Botosani

Mare concert la Botosani ! Pe 18 august va concerta celebrul pianist francez Richard Clayderman, alaturi de Orchestra Filarmonicii „George Enescu” din Botosani.

De asemenea, la Festivalul Institutiilor de Cultura mai participa artistii si trupele Baccara, Brio Sonores, Dimmas, Amadeus, Ana Maria Donose, Eusebiu Hutan, Florin Estefan. Festivalul Institutiilor de Cultura – FIC – va debuta pe data de 17 august 2023, cu spectacole oferite de Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache si Teatrul Mihai Eminescu si se va incheia pe data de 19 august 2023, cu o proiectie de film la Cinema Unirea.

Accesul la FIC se face pe baza de invitații oferite gratuit, ce s-au  putut procura la sediul Filarmonicii de Stat George Enescu in limita locurilor disponibile. De altfel, acestea s-au epuizat rapid, in doar doua ore, a anuntat Filarmonica din Botosani. Sunt 1230 de locuri oferite gratuit, iar oamenii au stat la coada ore intregi pentru a prinde invitatie.

„Dragi botoșăneni, va invit sa ne fiti alaturi si in acest an la FIC si sa ne bucuram impreuna de evenimente culturale de cea mai inalta calitate !” – a scris pe Facebook primarul Botosaniului, Cosmin Andrei.

Vezi si:  Punctul de Trecere a Frontierei Racovăţ-Diakivti a devenit operational

Richard Clayderman e un pianist si compozitor celebru in intreaga lume, creator al unui nou stil muzical, numit New Romantic. Denumit de Cartea Recordurilor drept cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, Clayderman, in varsta de 69 de ani, a mai concertat in Romania.

MM

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *