Press "Enter" to skip to content

Cosmin Andrei, primarul Botosaniului, va candida din nou

Cosmin Andrei este, oficial, candidatul social-democratilor pentru un nou mandat la primaria Botosani. Consiliul PSD la nivel de judet a votat candidatura lui.

Reamintim ca actualul edil-șef a ajuns pe mana DNA-ului pentru ca ar fi favorizat o tanara la examenul pentru angajarea intr-o institutie publica. La inceputul lui februarie, el a fost plasat sub urmarire penala pentru 60 de zile.

“Mulțumesc colegilor pentru nominalizarea în poziția de  candidat la funcția de primar al Municipiului Botoșani precum și pentru încrederea acordată” – a scris Cosmin Andrei pe Facebook, dupa sedinta in care PSD l-a votat drept candidat la primarie. Siguranta unui trai mai bun in Botosani, este motto-ul activitatii sale de primar. El este de profesie inginer. Din luna februarie este protagonistul unui scandal de coruptie cu iz erotic. Inainte de examenul organizat pentru ocuparea unei functii in aparatul administrativ public, Cosmin Andrei ar fi dat subiectele unei tinere de care era indragostit. Chiar si asa, cu subiectele primite anterior, femeia de-abia a reusit sa treaca examenul.

Vezi si:  Nu mai vor alte hypermarket-uri! Mai mulți botoșăneni au ieșit să protesteze în stradă

AUR il acuza ca foloseste primaria “după bunul plac, transformând-o în mesager de propagandă”

Potrivit lui Cătălin Silegeanu, preşedintele Organizaţiei Municipale AUR, “indolența primarului Cosmin Andrei nu are limite! După scandalul aranjării unui concurs pentru angajarea amantei la Direcția de Taxe și Impozite Locale, edilul continuă să folosească instituția subordonată după bunul plac, transformând-o în mesager de propagandă. Botoșănenii restanți la plata unor datorii către bugetul local au primit în plic, pe lângă somațiile aferente, două file de promovare electorală. Documentul transmis în semn de „recunoștință față de aportul financiar la dezvoltarea durabilă” a orașului sintetizează investițiile implementate în fiecare an de mandat al primarului”. AUR il acuza pe Cosmin Andrei ca isi aroga merite pe care nu le are. De exemplu, modernizarea intrarilor in municipiu, finantata integral de CNAIR.

MM

sursa foto: Facebook Cosmin Andrei

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *