Press "Enter" to skip to content

Patru barbati retinuti pentru lovire sau alte violente. Unul a fost prins pe aeroportul din Suceava, in timp ce incerca sa se sustraga.

Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore, pe numele a patru barbati cu varstele cuprinse intre 34 si 46 de ani.

Acestia sunt banuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

Din cercetari, a reiesit faptul ca in noaptea de 30 spre 31 ianuarie a.c., in timp ce se aflau pe strada Cuza Voda, din municipiul Botosani, pe fondul unui conflict spontan ar fi lovit cu pumnii si picioarele doua persoane de 26 si 39 de ani, provocandu-le leziuni fizice care au necesitat ingrijiri medicale.

Cele patru persoane banuite de comiterea faptelor, prin comportamentul lor au tulburat ordinea si linistea publica si au provocat indignarea cetatenilor.

In urma activitatilor specifice desfasurate de politistii de investigatii criminale, trei dintre barbati au fost depistati in municipiul Botosani, iar unul a fost prins pe aeroportul Suceava, in timp ce incerca sa paraseasca tara.

Vezi si:  Angajații primăriei Trușești au curățat copacii cu cabluri de telefonie cu tot

Barbatii au fost dusi  la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J Botosani.

MM

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *