Press "Enter" to skip to content

5.000 de lei amendă pentru o societate din Dângeni care vindea lemn de foc

Odată cu scăderea temperaturilor de afară, tot mai multe persoane încearcă să se îmbogățească prin vânzarea de lemne de foc. Aceștia uită însă că, atâta timp cât nu au actele necesare, șansele de a fi amendați sunt destul de mari.

Este și cazul unei societăți din Dângeni care ar fi comercializat cantitatea de 8,56 metri cubi de material de lemnos, în valoare de peste 1.300 de lei, cu toate că nu respecta prevederile legale.

Acest lucru a fost descoperit în urma unui control efectuat la data de 3.10.2019, de către polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Botoșani, alături de angajații Gărzii Forestiere Suceava.

Astfel, societatea a fost sancționată contravențional, conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 de lei, cantitatea de material lemnos fiind confiscată.

DISTRIBUIE !

Shares

One Comment

  1. Carlan Daniel Carlan Daniel octombrie 6, 2019

    Perfect superb!!! Totusi amenda e prea mica trebuia una mai mare exact așa cum primesc amenzi si cei care defriseaza pădurile româniei în stil barbar de ani de zile…. Aaa scuze cei care taie fără milă sunt acoperiți de clasa politica si nu li se pot da amenzi.Stau si ma gandesc cum cei care au dat amenda la acel depozit își pot strânge copilul in brațe seara,cum ii raspunde copilului la intrebarea:”tati ce ai facut astazi la servici?” …..Cum??? Pot sa.si privească copilul in ochi si sa ii spuna ca a prins un mare traficant de lemne ce vindea 8m de lemn fără autorizație(axte) in timp ce pădurile româniei sunt defrisate într.un stil barbar??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *