Press "Enter" to skip to content

Valeriu Iftime: „Ne-au dat afară ca pe niște borfași! Mai aveau să ne dea foc!”

După ce informația conform căreia medicul echipei botoșănene a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, meciul cu Universitatea Craiova a fost amânat. Jucătorii de la FC Botoșani erau însă ajunși deja la Craiova, însă au fost alungați în miez de noapte.

Valeriu Iftime a intrat în direct în această dimineață la Digi Sport acolo unde a oferit informații revoltătoare. Conform acestuia, fotbaliștii echipei botoșănene au fost dați afară din hotel în miez de noapte și trimiși la Botoșani cu autocarul fiind supravegheați de către un echipaj de poliție.

„Fotbaliștii sunt zăpăciți. Sunt 38 de copii testați de 4 ori în 3 săptămâni. Au fost ținuți într-o bulă, izolați complet. Acum, norocul lor a fost că nu le-a dat nimeni focDați-le foc și scăpați de nenorociri! Sunt foarte supărat, sunt consternat, nu mai am curaj să fac nimic! Părerea mea e că doctorul nici nu e pozitiv. Contacții lui direcți sunt cei cu care se afla în mașină, dar n-a luat contact cu nimeni din interiorul lotului. A luat contact doar cu maseurul. ” A mai declarat Valeriu Iftime, conform GSP.

Vezi si:  Moș Crăciun, tânărul cu alcoolemie de 1.75 mg/l care a provocat accidentul de pe Bulevard, va fi reținut pentru 30 zile

Jucătorii au ajuns la Botoșani și urmează să fie izolați conform protocolului timp de 6 zile, fiind mai apoi testați.

Sorin Cârțu a intrat și el în direct și a scuzat comportamentul oltenilor.

Sursă foto: Sport Total FM

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *