Press "Enter" to skip to content

Urmăm contraexemplul „Suceava”? Tânără de 27 de ani confirmată cu coronavirus, plimbată prin întreg spitalul

Din păcate se pare că nu am putut învăța nimic din contraexemplul petrecut la cel mai mare spital din Suceava, iar cadrele medicale de la Spitalul Județean „Mavromati” s-au expus în mod inconștient.

O tânără de 27 de ani a fost confirmată cu noul coronavirus, însă asta după trei zile în care a fost plimbată aproape prin întregul spital. Tânără a ajuns la Unitatea de primiri Urgențe sâmbătă, cu o ambulanță SMURD. Aceasta prezenta afecțiuni cronice însă exista și suspiciunea de coronavirus.

Doctorii au pus însă problemele de sănătate ale tinereii pe seama unei pneumonii bacteriene și nu virale. Astfel, tânăra a ajuns de la Urgențe la Infecțioase, pentru ca mai apoi să fie trimisă la alte secții din spital.

A fost și testată pentru noul coronavirus, însă mult prea târziu: după doar 24 de ore. Iar confirmarea a venit abia astăzi. Prin urmare, șansele ca unele cadre medicale să se fi expus infectării sunt foarte mari.

Amintim faptul că în Suceava s-au infectat 92 de cadre medicale în urma neglijențelor repetate și totodată din cauza faptului că medicii nu au avut toate echipamentele necesare pentru a se feri de această infectare.

Vezi si:  Coronavirus: Situația în Botoșani - 117 persoane în carantină

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *