Press "Enter" to skip to content

Un candidat la Primăria Botoșani o caută pe bătrâna amendată de Poliția Locală pentru că vindea ghiocei. Acesta vrea să-i plătească amenda

Lucian Borfotină, candidatul din partea ALDE la Primăria Botoșani, a cerut astăzi ajutorul botoșănenilor pentru a da de bătrâna amendată ieri de Poliția Locală din Botoșani pentru că vindea ghiocei.

3.000 de lei ar fi fost amenda primită de bătrână, iar Lucian Borfotină dorește procesul verbal pentru a putea plăti personal inițiativă.

Mișcare de imagine sau nu, gestul său este totuși aplaudabil!

Lucian Borfotină este primarul comunei Cristești.

Reprezentanții Poliției Locale Botoșani infirmă știrea inițială.

Ariadna Cîrligeanu, membră a partidului AUR Botoșani, a postat de asemenea un mesaj care a primit peste 280 de distribuiri până la ora actuală. Acesta este mesajul:

Pe bătrâna aceasta o știu de 4 ani de zile, 4 ani in care a stat la același colt de strada pentru ca sa….ATENTIE….sa castige un ban cinstit, nu să cerșească.

Doar primăvara si vara poate sta sa vândă floricele pe care tot ea le culege cu mana ei, ca să le vândă la persoanele doritoare. Niciodată nu a cerut să primească vreun leu degeaba, niciodată nu a stat cu mana întinsă.

Femeie cu palmele crapate de munca, chip blând si om necăjit pe care Republica asta infecta nu da doi bani, nu a furat milioane de euro din bugetul de stat, nu a primit mită cum o fac ai noștri justițiari, nu a ocupat functii in Administratia Publica pe pile si pe interes si cu toate acestea ea este cea care primeste amenda de 3.000 de lei pe motivul că…. ATENTIE…cum si-a putut permite sa vand niste ghiocei?

Domnilor politicieni, politisti si ciocoi parveniti, tot ce a facut aceasta batrana e sa castige niste lei in plus stand cate o zi intreaga sa isi vândă florile.

Dacă si-ar fi permis si ea ca voi o vilă cu piscină, masina de lux si vacante exotice, cu siguranță nu ar fi fost un om cinstit si cu siguranta nu s-ar fi chinuit pentru fiecare leuţ pe care îl primește pe merit.

Dacă si-ar fi permis sa duca o viata decentă nu ar mai fi ajuns in situatia in care sa fie umilită a mia oara de acest sistem.

Dar acesta e sistemul lor, sistemul in care aceste bătrâne bătute de soarta sunt cele mai mari conducătoare ale clanurilor mafiote, în timp ce în Botosani, țigările de contrabandă se vând pe sub nasul polițiștilor.

Și te vei duce acasă javră și te va întreba copilul tau : „Tati ce ai salvat azi în uniforma de polițist?”

Iar tu îi vei răspunde: „Uite fiule, am amendat o bătrână că vindea ghiocei”

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *