Press "Enter" to skip to content

Un botoșănean și-a ucis fiica iar acum cere autorităților închisoare pe viață

Autorul crimei oribile din noaptea de 21 spre 22 octombrie 2017, din Gorbănești, pare a fi acum cuprins de remușcări, la mai bine de doi ani de la noaptea în care și-a pierdut mințile.

Acesta a ajuns atunci beat acasă și a simțit nevoia să dea muzica la maxim. Soția a insistat să dea muzica mai încet, moment în care bărbatul și-a pierdut mințile. A luat un cuțit și a încercat să o ucidă, însă femeia a fost salvat de mama soacră. Din păcate însă pe fetița sa de doar 5 ani nu a mai avut cine să o salveze, aceasta sfârșind tragic după ce propriul tată i-a tăiat gâtul.

18 ani și 20 de zile de închisoare.

Aceasta fost pedeapsa pentru acuzația de omor și violență în familie. Autorul însă își dorește să petreacă mai mult timp după gratii, adică toată viața. Acesta a solicitat acest lucru Curții de Apel Suceava, însă solicitarea i-a fost respinsă.

Vezi si:  Taximetrist înjughiat în miez de noapte de către un client

Bărbatul de 33 de ani a fost închis la Penitenciarul Galați, acolo unde susține că duce un trai bun și nu își dorește să iasă afară pentru a face alte prostii. Mai mult decât atât, a amenințat că va intra în greva foamei dacă nu cererea nu îi va fi acceptată.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *