Press "Enter" to skip to content

Traficul cu ghiocei, cea mai mare problemă a orașului Botoșani. Cel cu țigări e legal

Săptămâna aceasta a fost marcată de o inițiativă mai puțin lăudabilă a Poliției Locale Botoșani. Aceștia și-au adus aminte că sunt oameni ai legii și au prins cel mai mare infractor din Botoșani: o bătrână care vindea flori la colț de stradă.

Acum sigur că neagă totul, mai ales după toată gălăgia de pe rețelele de socializare. Indiferent dacă au făcut asta sau nu, ideea rămâne aceeași. Este traficul cu ghiocei cea mai mare problemă a orașului Botoșani?

Creează ghioceii dependență? Ne afectează starea de sănătate? Aduc un prejudiciu statului? Nu prea. Doar ne bucură în fiecare primăvară.

În schimb, Poliția Locală din Botoșani nu are ochi pentru cei care într-adevăr încalcă legea. Ne referim aici la traficanții de țigări, alcool, petarde și ce `or mai avea ei, din Piața Mare Botoșani.

Nu poți cumpăra o ceapă, un morcov, un cartof, că te lovești de ei. Te abordează direct și vor să îți ofere țigări fără timbru, la un preț excelent, zic ei.

Sunt acolo probabil de când s-a făcut Piața. Au fost tot timpul și pare că nu vor dispărea degrabă. Poliția Locală, cel puțin, nu vrea asta. Toată lumea știe de ei, doar Poliția Locală Botoșani nu.

Oare domnii polițiști, pe care nu degeaba toată lumea îi înjură, nu trăiesc tot în Botoșani? Ei nu fac cumpărături din piață? De unde cumpără ei legume, fructe, lactate sau carne? Le confiscă de la bătrânele atât de periculoase din Botoșani? Altfel, nu ne explicăm cum pot trece pe lângă ei uitând că ar trebui să intervină.

A devenit traficul cu țigări și alcool legal în Botoșani? În cazul acesta ar trebui să ne ocupăm cu toții de asta, că sigur e mai ușor decât să ai un job de la 8 la 16.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *