Press "Enter" to skip to content

Tot mai aproape de o tragedie: un tramvai a sărit de pe șine și a avariat serios un taxi

Tramvaiele din Botoșani sunt o adevărată amenințare pentru botoșăneni, iar acest lucru îl vedem zilnic. Sar de pe șine iar ce se întâmplă mai departe rămâne la voia sorții. Uneori nu se întâmplă nimic grav, însă apar și cazurile în care tramvaiele lovesc autoturisme.

Unul dintre cele mai grave accidente produse de tramvaiele din Botoșani a avut loc astăzi în apropierea bisericii Sf. Ilie. Un tramvai care circula pe ruta 101 a sărit de pe șine și a avariat serios un autoturism taxi care staționa.

Șoferul taxiului a suferit răni ușoare, însă sperietura a fost pe măsură. Și pe bună dreptate, de altfel, că nu e tocmai ceva normal să fii lovit de o adunătură de fier vechi vopsit portocaliu, care ține locul astăzi unor mijloace de transport obișnuite. În situația dată, ne așteptăm să devină o normalitate în curând.

Situația este una tragi-comică, dacă ne gândim la faptul că ieri taximetristul implicat în accident a ajutat o persoană care făcuse o criză de epilepsie în plină stradă. Karma a funcționat diferit pentru el, trăgând o sperietură groaznică, ca după Halloween.

Vezi si:  Campania 5000 de zâmbete face progrese

Sursă foto: Vlad Cristian Trofin

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *