Press "Enter" to skip to content

Strada din Botoșani care arată la fel de rău de mai bine de 40 de ani

Tot mai mulți cetățeni din Botoșani își arată nemulțumirea față de unele aspecte ale municipiului în care trăiesc, iar cele mai multe motive de nemulțumire sunt cauzate de starea drumurilor din Botoșani.

Nu numai drumurile județene și naționale sunt într-o stare jalnică, ci la fel de multe drumuri dezastruoase se găsesc chiar în oraș. Cei care au ghinionul de a locui pe astfel de străzi spun că nici nu simt că locuiesc la oraș, deoarece nu beneficiază de confortul pe care orașul ar trebui teoretic să îl ofere.

Cu toate acestea, plătesc taxe la fel precum cei care locuiesc în centru, la drumuri bune, deși își rup mașinile în două, iar când vor să meargă cu taxiul ori sunt refuzați, ori plătesc foarte mulți bani întocmai din cauza faptului că strada pe care locuiesc arată ca după război.

Un exemplu în acest sens este strada Vâlcele, acolo unde cetățenii au nevoie de o mașină de teren sau de un tractor pentru a putea locui.

Vezi si:  ZVON INFIRMAT: Italianul nu a murit

Așa arată această stradă, filmată de către un cetățean care a postat videoclipul pe grupul public RADAR BOTOȘANI OFICIAL:

În secțiunea de comentarii, cetățenii spun că acest drum arată la fel de mai bine de 40 de ani, politicienii din Botoșani făcându-le promisiuni de asfaltare în fiecare campanie electorală, după care sunt uitați iarăși până la următoarea campanie.

Le amintim cetățenilor din Botoșani că au la dispoziție un grup public unde pot semnala problemele de acest tip: Vrem drumuri bune în Botoșani! iar noi le vom face publice pe site-ul nostru.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *