Press "Enter" to skip to content

Șoferul împușcat mortal era un cunoscut al Poliției, fiind condamnat la închisoare în trecut

Noi informații despre șoferul împușcat de către polițiști la Cotu, comuna Copălău. Acesta a gonit peste 70 de kilometri, refuzând orice somație a polițiștilor de a opri. Aceștia din urmă au tras mai multe focuri de armă, șoferul oprind mașina doar după ce a fost nimerit.

Șoferul decedat nu este însă la prima aventură de acest tip. Conform unor informații publicate de Sindicatul Europol, șoferul era un cunoscut al Poliției.

Acesta a fost condamnat în 2015 la 6 ani de închisoare cu executare pentru trafic de minori, fiind eliberat 2 ani mai târziu.

Polițiștii Secției 3 Popricani au fost sesizați prin 112 despre un șofer care s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice la volan, iar mai apoi o patrula l-a interceptat în trafic. Șoferul a accelerat și astfel a pornit goana terminată cu decesul acestuia.

Șoferul a spart mai multe baraje, lovind mai multe autospeciale de poliție, reprezentând astfel un real pericol pentru agenții de poliție.

Vezi si:  Anglia – locul unde sa pleci post pandemie pentru a munci

17 focuri de armă au tras polițiștii pentru a-l opri

Conștientizând pericolul reprezentat de maniera de a conduce a șoferului, polițiștii au tras 17 focuri de armă atât în plan vertical cât și în direcția pneurilor.

Într-un final, pe raza localității Cotu, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a părăsit carosabilul. În urma impactuluilui, și probabil a focurilor de armă trase, șoferul a decedat.

VEZI VIDEO DIN TIMPUL URMĂRII.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *