Press "Enter" to skip to content

Sfâșietor! Campionul de doar 8 ani, mamă și tată pentru frățiorii săi

O poveste cu adevărat tristă la Dobârceni, acolo unde un băiețel cu multe medalii la piept se vede nevoit să aibă grijă de frățiorii săi, deși are doar 8 ani.

Deși ambii părinți sunt în viață, copiii sunt crescuți de către bunici. Mama a plecat la muncă în Germania, pentru a le putea pune o pâine pe masă. Tatăl a preferat să scape de orice responsabilitate așa că a dat bir cu fugiții, abandonându-i pe copilași.

Bunicii sunt și ei necăjiți iar singura sursă de venit a casei este alocația copiilor. În ciuda tuturor greutăților, copiii dau dovadă de multă maturitate, arătând că sunt foarte bine crescuți. Băiețelul cel mare este chiar un copil model, adunând o mulțime de premii și medalii la concursurile la care participă.

Este un campion și datorită faptului că are grijă singur de frățiorii săi atunci când bunicii se ocupă de treburile gospodăriei.

Daniel Câșlariu face un apel umanitar și solicită oamenilor care pot oferi o mână de ajutor să ajute această familie cu haine, încălțăminte și pampers, mărimea 5. Băiețelul de 8 ani poartă numărul 32 la încălțăminte, fetița de 6 ani poartă 31, cea de 4 ani are numărul 30 iar familia Baștic numără și două gemene de un an și cinci luni.

Familia poate fi contactată la numărul de telefon 0727013293.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *