Press "Enter" to skip to content

Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai faimosi botoşăneni, a fost accidentat si pleaca din Survivor

Milionarul a suferit o accidentare si a fost internat in spital, in Republica Dominicana.

Sebastian Dobrincu facea parte din echipa Faimoșilor, aflata in competitie cu echipa Razboincilor. Cele doua tabere se luptau pentru provizii, insa chiar de la inceputul probei din cadrul Survivor Romania 2023, Sebastian s-a accidentat.

“Un pas. Un pas gresit. Și asta a schimbat tot.” – a scris Dobrincu pe pagina sa de Facebook. Dupa accident, el a fost dus la spital. Milionarul povesteste ca a ramas impresionat de spitalele din Republica Dominicana si promite ca va face, in continuare, donatii pentru modernizarea spitalelor din tara noastra. Medicii i-au interzis sa mai participe la vreo proba, asa ca Sebastian Dobrincu paraseste Survivor.

“Plec insa cu cel mai mare premiu. Survivor m-a invătat ce inseamnă de fapt, fericirea — adevaratele frumuseti ale vietii. Luptam nemancat in jungla, adormeam in ploaie, sub cerul liber, izolat total de civilizație și totuși… eram atât de fericit. Ma bucura fiecare rază de soare, fiecare adiere de vânt, sunet al naturii. Nu aveam nimic și totodată simțeam că am totul. Fugim dupa bani, succes, validare, cand fericirea sta în cele mai mici lucruri. Ce nebunie. Inteleg altfel viața acum. Va sunt dator cu niște povești. Mă recuperez rapid și vă spun tot ce nu s-a văzut la televizor. Mă simt copleșit de mesajele voastre. Vă iubesc! Ma inclin în fața voastră!” – a scris Sebastian Dobrincu pe pagina sa de Facebook.

El si-a luat la revedere de la Faimosi. In carje, a mers in tabara si si-a luat ramas bun, spunandu-le : ma doare sufletul ca nu pot sa fiu alaturi de voi, si ca o sa va vad de acasa cum luptati, cum faceti ceea ce stiti mai bine. O sa fiu cu gandul la voi neincetat. Sunt mandru de voi, de tot ce ati facut, de tot ce o sa faceti de-acum incolo” – le-a spus el colegilor, care, vizibil emotionati, l-au aplaudat.

Marilena

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *