Press "Enter" to skip to content

Se poate și în Botoșani! Copiii părăsiți de mamă din Mihail Kogălniceanu au fost ajutați de oamenii cu suflet mare

În urmă cu câteva zile prezentam cazul umanitar promovat de Daniel Câșlariu în care doi copii părăsiți de mamă erau crescuți doar de tatăl în condiții groaznice. Casa familiei din Mihail Kogălniceanu descria în cel mai mic detaliu imaginea sărăciei.

Daniel Câșlariu și-a câștigat deja reputația de om cu suflet în mare, pe bună dreptate de altfel, iar în jurul său s-au adunat alți oameni buni. Cine se aseamănă se adună, iar cel mai mult au de câștigat familiile sărace pe care le ajută împreună.

Postarea de pe Facebook a adunat o mulțime de distribuiri, iar astfel cazul a devenit foarte popular imediat după postare. Binevoitori au apărut rapid, iar astfel în doar câteva zile cei doi copii se bucură de un trai mult mai bun.

Au început lucrările la casă și în curând prima cameră va fi gata, astfel încât cei doi copii să poată duce un trai decent.

Încă este nevoie de ajutorul oamenilor și cu siguranță va veni. De asemenea, sperăm ca tot mai mulți oameni să îl urmeze pe Daniel și chiar să ia exemplul pentru ca bunătatea oamenilor să schimbe cât mai multe vieți.

Vezi si:  B&W Photography

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *