Press "Enter" to skip to content

Se întâmplă la Botoșani: Minunea a devenit realitate pentru o familie din Gorbănești!

Poate doar cei 6 copilași ai familiei Pintilie, din satul Gorbănești, mai credeau în minuni și sperau poate la o viață mai bună, care părea a fi atât de departe. Părinții lor probabil că își pierduseră speranța de mult timp. Lipsa de educație, de sprijin și de îndrumare din partea unui stat care nu știe să își ajute cetățenii au dus la această situație.

Cu toții locuiau într-o singură cameră, în care vântul bătea la fel ca afară, poate chiar mai rău. Lutul crăpat de pe pereți și lipsa tavanul constituiau o imagine pe care nu ne-am dori să o vedem în secolul 21. Din păcate, este reală și o întâlnim la foarte multe familii sărace.

În cazul unora nimic nu se schimba. Statul nu se implică, nu educă și nu ajută. Deși fiecare primărie are angajați la care au rolul de a interveni în astfel de cazuri, puțini sunt cei care își fac datoria.

Din fericire, există oameni ca Daniel Câșlariu, cel care a făcut o adevărată minune pentru familia Pintilie. Pe 8 septembrie a răsărit soarele și deasupra căsuței amărâte a familiei din Gorbănești. A fost ziua când Daniel a făcut apelul umanitar care a adunat mulți oameni frumoși. Aceștia nu au fost indiferenți ci s-au arătat încântați să ajute.

Vezi si:  Tonight what heights we'll hit, on with the show this is it

După 10 zile, Daniel ne prezintă situația de la familia Pintilie. Casa pare alta, se lucrează de zor și există speranțe că în scurt timp casa va fi gata. Va fi o casă în care copiii vor putea trăi decent. Va fi o casă din care vor putea ieși oameni importanți pentru societate, și nu condamnați la sărăcie, așa cum sunt mulți copii pe care statul îi ignoră.

Încă este nevoie de ajutor, atât pentru familia Pintilie cât și pentru alte cazuri pe care Daniel le-a scos în evidență. Iar noi îl putem sprijini în toate acțiunile sale prin care schimbă vieți.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *