Press "Enter" to skip to content

Schimbări considerabile în viața celor doi copilași din Dorohoi crescuți de străbunici. Casa le este renovată în proporție de 60% dar mai este nevoie de ajutord

Viața celor doi copilași din Dorohoi crescuți de străbunici s-a schimbat complet după ce Daniel Câșlariu și Asociația Grup Civic Botoșani le-a făcut publică povestea.

Căsuța lor are acum o altă imagine, după ce acoperișul a fost schimbat. Mai mult decât atât, are uși și geamuri noi, tavanele au fost îmbunătățite cu rigips și totodată s-a realizat instalația termică în baie.

Totul s-a întâmplat pe repede înainte, în doar 5 zile. Însă cu siguranță mai este mult de muncă pentru ca cei doi străbunici chinuiți de boală să își poată crește strănepoții în condiții normale.

Au fost achiziționate doar 60% dintre materiale, deci mai sunt necesare donații pentru achiziția restului de 40% dintre cele necesare, printre care și o centrală pe lemne.

Cei care doresc să ofere o mână de ajutor o pot face la numărul de telefon 0759362916. Donațiile se pot face către IBAN-ul contului curent în LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent în EURO, RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22. A se specifica faptul că donațiile se fac pentru familia Calancea.

Vezi si:  VIDEO: Românul s-a născut ca să încalce reguli? Un bătrân așteaptă să plece echipajul de poliție pentru a merge în oraș

Despre povestea celor doi copilași puteți citi într-un articol publicat de Botoșaniul,ro în urmă cu ceva timp.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *