Press "Enter" to skip to content

Romanii nu s-au uitat la bani de Black Friday

Față de editia trecuta, Black Friday 2023 a inregistrat tranzactii online cu 34 la suta mai mari. Pana pe 11 noiembrie, ora 12.02 noaptea, numarul de tranzactii ajunsese la 1.045.314.

Astfel, valoarea totala a volumelor tranzactionate este de  534,32 mil RON, in crestere cu  aproximativ 25 la suta comparativ cu editia trecuta. Valoarea medie a cosului de cumparaturi a fost de 510 RON. Mai multe de jumatate din trazactii (51,8 la suta) s-au facut cu cardul salvat. Mai mult de un sfert din valorile procesate au fost tranzactii in rate, valoaraea totala fiind de 143,96 mil RON.

Ce s-a cumparat de Black Friday 2023 in România? 

  • IT&C ocupa primul loc in preferintele romanilor de Black Friday 2023 cu categoriile de electrocasnice mici si mari, laptopuri, TV, audio-video si telefoane.
  • Etail: a ocupat locul al doilea, cu produse din categoriile jucarii, articole de fashion, home&deco, beauty, bauturi, bacănie, petshop.
  • Servicii: bilete de avion, vacante, servicii medicale, experiente.
Vezi si:  Restaurantele, barurile, bisericile și alte localuri publice au fost închise

Cele 3 tranzactii din topul cumparăturilor efectuate la ora 12:02, pe 11.11.2023, au valorat fiecare putin peste 10.000 de euro. Toate platformele de vanzari online au avut vanzari record. Clientii au urmarit atat produse de folosinta indelungata, cat si produse pe care le folosesc frecvent acasa. In plus, de Black Friday clientii au descoperit si o multime de produse si experiente care nu sunt disponibile decat in aceasta zi.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *