Press "Enter" to skip to content

REVOLTĂTOR! Cum arată drumul strategic care leagă comunele Dângeni – Mihălășeni

În timp ce licitațiile pentru Drumul Strategic eșuează una după alta, cetățenii din Botoșani circulă în condiții foarte proaste și își arată nemulțumirea pe conturile de socializare.

După mai multe proteste, șoferii care se folosesc de drumul DJ 294 Mihălășeni – Dângeni au decis să facă și o pagină de Facebook cu același nume, pentru a-și arăta nemulțumirea față de iresponsabilitatea autorităților care îi ignoră și nu întrețin acest drum.

Încarcă fotografii cu starea revoltătoare a drumului, iar ultimele postate pe pagina DJ 294 Mihălășeni – Dângeni au stârnit revolta tuturor șoferilor care circulă pe acest drum.

Imi este dor de zonă fiind fiica satului Mihalaseni dar exclus de asa drum uitat de lume si de cei „alesi”!

Spune Dorina Însurățelu, într-un comentariu

Deși nu are mai mult de 12 km, DJ 294 Mihălășeni – Dângeni a fost mereu într-o stare deplorabilă, susțin șoferii. Aceștia acuză firma însărcinată cu întreținerea acestui drum că nu își fac treaba și se prezintă pe teren doar când în județ sunt proteste sau există vizite ale anumitor personalități din Guvern.

Vezi si:  26 cazuri noi de COVID-19 în Botoșani în ultimele 24 de ore și 1.111 în țară

Drumul care leagă comuna Dângeni de Mihălășeni este prins în proiectul cunoscut cu numele de Drumul Strategic, însă șoferii sunt sceptici în ceea ce privește șansele de realizare a acestui proiect cu fonduri europene.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *