Press "Enter" to skip to content

Reducerile le-a luat mințile: botoșănenii se calcă în picioare la LIDL. Om de pază la pământ, femeie blocată între barele de la intrare

Foarte mulți botoșăneni își pierd mințile atunci când magazinele anunță reduceri semnificative, iar rezultatul nu e altul decât un haos total. De săptămâni întregi, în fiecare zi la vechiul LIDL din apropierea Gării Botoșani, zeci și chiar sute de persoane se calcă în picioare pentru a profita de prețurile reduse în urma promoțiilor.

Iar uneori situația o ia pur și simplu razna. Astăzi, botoșănenii s-au călcat iarăși în picioare.

Civilizația a lipsit cu desăvârșire iar incidentele nu au întârziat să apară. Un angajat la pază a fost pur și simplu doborât de mulțime de oameni, lovindu-se destul de puternic de beton. Mai mult decât atât, o femeie a fost prinsă între barele de la intrarea magazinului iar strigăturile de durere au trecut pe lângă urechile vânătorilor de reduceri fără ca cineva să ia inițiativa pentru a o ajuta.

Dăm dovadă astfel, pentru a mia oară, de lipsă de civilizație și de raționament iar pentru doar câteva zeci de lei suntem în stare de orice, chiar să ne călcăm în picioare unii pe alții.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *