Press "Enter" to skip to content

Răzvan Rotaru, deputatul botoșănean cu doar 7 minute vorbite în parlament, atacă USR și PNL

7 deputați și 3 senatori a trimis Botoșaniul în Parlamentul României, însă odată ajunși în București, majoritatea dintre ei își uită originile. Prin urmare, mulțumiți fiind probabil de salariile mari și de pensiile speciale de care vor beneficia mai târziu, își văd cuminți de treabă și nu deranjează pe nimeni. Se mai ceartă între ei, din când în când, și cam atât.

Iar Botoșaniul pierde cel mai mult, lucru ce se poate vedea după o plimbare prin județ. Sărăcie, drumuri proaste și lipsa oportunităților pentru tineri… sunt doar câteva exemple în acest sens.

De curând, unul dintre deputații din Botoșani a ieșit în evidență, nu numaidecât într-un mod lăudabil și benefic pentru județul nostru.

Răzvan Rotaru, deputat botoșănean de PSD cu doar aproximativ 7 minute vocale în Parlamentul României timp de doi ani, a ieșit la apel pentru a ataca partidele din opoziție, PNL și USR.

Deputatul de Botoșani acuză cele două partide de intenția de a tăia salariile și pensiile dacă vor ajunge la guvernare.

Vezi si:  Plombări și lucrări la drumurile din Botoșani doar când se anunță proteste!

În timp ce în județul nostru gropile se plombează chiar dacă sunt pline de apă, copii săraci dorm în case în care vântul bate mai tare decât afară iar sărăcia este în floare, deputații și senatorii pe care i-am trimis să ne reprezinte se ceartă între ei, iar realizările sunt aproape inexistente.

La următoarele alegeri vor veni iarăși să ne ceară votul, cu diferite promisiuni, doar pentru a mai prinde 4 ani la călduț, în Parlamentul României.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *