Press "Enter" to skip to content

Răsare soarele în Dângeni? Cătălin Rotundu, candidatul PNL, a pierdut alegere în fața unui tânăr candidat

Dângeniul nu este nici pe departe o comună înfloritoare a Botoșaniului, iar o mare parte a vinei o poartă fostul primar Cătălin Rotundu. Primar al Dângeniului timp de două mandate, Rotundu nu s-a putut lăuda cu prea multe realizări înainte de alegerile de duminică, motiv pentru care cetățenii și-au pierdut răbdarea.

Și-au dorit să intre în rând cu lumea și au avut o alegere curajoasă: un tânăr primar de doar 26 de ani. Claudiu Ilaș, reprezentantul PRO România, a câștigat alegerile în acest an și va fi primarul acestei comune în următorii 4 ani.

Claudiu Ilaș a obținut 676 de voturi, acestea aducându-i victoria surpriză a acestor alegeri. Absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași, Claudiu Ilaș pare a fi o șansă pentru comuna Dângeni de a se dezvolta.

Dragi Dângeneni! Acum că am trecut peste întrebările: Cine ești? și De ce vrei să candidezi? Am primit un set de întrebări de la un cetățean al comunei noastre dragi și am avut o conversație interesantă pe care l-am rugat să mă lase să o postez:-,, Tinere tu ce ne mai promiți? „-,, Sincer eu nu pot să vă promit nimic.”-,, Cum să nu ne promiți? Până acum tot am primit promisiuni, așa e în campania electorală”-” Cum să fac eu promisiuni de proiecte care însumează milioane de EURO doar de dragul campaniei electorale, când la noi în comună dacă plouă apa curge pe drum nu prin șanț, pentru că nu există, aceasta nefiind singura problema de zi cu zi.”Părerea mea este aceea că, prima dată un primar trebuie să se aplece la nevoile cetățenilor de zi cu zi și după să aspire la proiecte de milioane de EURO. Nu zic ca nu sunt importante, dar trebuie să avem grijă de cetățeni deoarece fără ei nu ar mai exista o comună, fără comună nu ar mai exista funcția de primar. În concluzie primarul este în slujba cetățeanului și nu invers. ATÂT VĂ POT PROMITE, MĂ VOI OCUPA PRIMA DATĂ DE BUNA GOSPODĂRIRE A COMUNEI!!

Claudiu Ilaș, primarul comunei Dângeni

Dângeniul, o comună care a rămas blocată în timp

Centrul comunei Dângeni explică motivele pentru care cetățenii nu l-au mai vrut pe Rotundu primar. Iar de-a lungul timpului, oamenii s-au plâns adesea de condițiile de trai din Dângeni.

Drumuri dezastruoase, gunoiul necolectat dar și lipsa oportunităților pentru tineri par a fi motivele care l-au înlăturat pe Rotundu de la primăria din Dângeni.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *