Press "Enter" to skip to content

Raport de bunătate: în doar 4 săptămâni, Daniel Câșlariu și oamenii buni din județ au schimbat viețile unor oameni sărmani

Daniel Câșlariu a venit cu ceva relativ nou în Botoșani: bunătate pentru oameni sărmani. S-a remarcat mai întâi prin spiritul său civic, organizând proteste și reprezentând vocea tinerilor și a oamenilor obișnuiți revoltați de starea drumurilor din Botoșani.

A protestat pentru drumurile din Botoșani, a protestat față de politice nu tocmai democratice ale guvernului PSD și a îndemnat lumea să iasă la vot, pentru un viitor mai bun. Dar nu s-a rezumat doar la atât.

A vrut să se implice și mai mult, să schimbe viețile unor oameni sărmani, așa că a promovat diferite cazuri umanitare. Este un om cunoscut, un influencer, așa că a reușit să atragă atenția oamenilor buni din toată țara, care au donat, au muncit și au depus toate eforturile pentru a schimba viața unor copii necăjiți.

În doar 4 săptămâni, viața unor familii care nici măcar nu mai sperau la un trai mai bun s-a schimbat complet. Iar astăzi a postat un videoclip în care ne prezintă situația familiei din Mihail Kogălniceanu:

Așa cum i-am spus de multe ori, îl asigurăm că va beneficia mereu de toată atenția noastră. Și sperăm că va deveni un exemplu și pentru alte persoane, care se vor implica și astfel vom construi o lume mai bună.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *