Press "Enter" to skip to content

Provocare pentru Daniel Câșlariu: construiește o casă din temelii pentru familia cu 5 copii premianți

Dacă la cazurile anterioare casele familiilor amărâte din Botoșani au putut fi consolidate și renovate astfel încât să se obțină condiții prielnice traiului, în cazul familiei Cîrmaci din Ionășeni situația a fost mult mai dificilă.

Deși sunt necăjiți, soții Cîrmaci au poate cea mai mare avere: 5 copii copii frumoși, toți cu rezultate excelente la școală, diplomele fiind printre puținele lucruri care le oferă satisfacția necesară pentru a lupta în continuare.

Toți cei 5 copii învață cu speranța că vor avea un trai mai bun, iar copiii lor nu vor cunoaște greul, așa cum ei au fost nevoiți să îl îndure în fiecare zi până acum.

Daniel Câșlariu a făcut public acest caz social și a venit în ajutorul lor, cerând sprijinul celor din jur. Inițial, sprijinul a întârziat să apară, însă acest lucru nu l-a oprit pe Daniel.

Hotărât să schimbe soarta acestor copii cuminți și deștepți, Daniel și-a propus poate cea mai grea misiune de până acum: construirea unei căsuțe pentru cei mici încă din temelii.

Vezi si:  S-a urcat beat la volan și a lovit două mașini parcate pe Primăverii

Iar astăzi, curtea familiei Cîrmaci arată ca un adevărat șantier. S-a reușit achiziția balastului, s-au făcut săpăturile iar de mâine betonierele vor începe să prepare cimentul pentru noua casă a acestei familii.

Astfel, acum Daniel are nevoie de ajutorul oamenilor buni mai mult decât niciodată, proiectul său fiind unul destul de costisitor. Cei care doresc să ajute îl pot contacta personal pe Daniel pe contul de Facebook, iar orice distribuire poate fi de mare ajutor.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *