Press "Enter" to skip to content

Prioritatile Primariei Botosani pe 2023

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botosani, a prezentat prioritatile anului 2023 si proiectele pe care se va pune accent in urmatoarea perioada. Printre altele, e vorba despre parcari, sanatate, locuinte sociale si pentru tineri si, nu in ultimul rand, proiecte culturale.

2023 va fi anul asfaltarilor, a anuntat edilul-sef. Sunt pregatite proiecte si licitatii pentru o serie de strazi. In unele cazuri, exista deja castigatori, iar lucrarile asteapta ordinul de incepere, un factor fiind si vremea.

Parcari

Cosmin Andrei a amintit ca anul trecut au fost finalizate 2 parcari, iar in 2023 va continua programul Parcarea de la blocul tau ! S-a intocmit documentatia tehnica pentru doua parcari noi: str.M.Kogalniceanu si Aleea Pinului.

Sanatate

Una dintre prioritatile primariei este cresterea sigurantei pacientilor prin instalarea unui sistem de detectare, semnalizare, alarmare incendii, cu acoperire totala si inlocuirea instalatiei electrice. De asemenea, in 2023 va fi dotat si reabilitat Ambulatoriul integrat din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Botosani.

Locuri de joaca

Va incepe amenajarea a sapte noi locuri de joaca. Acestea vor fi scoase la licitatie. 5 dintre ele sunt finantate de la bugetul local si 2 cu bani de la Uniunea Europeana, precizeaza primarul Botosaniului.

Crese noi

Una dintre ele e aproape gata, pentru a doua au fost demarate procedurile de aprobare, iar a treia se afla in analiza.

Marilena

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *