Press "Enter" to skip to content

Primul impas pentru Daniel și campania 5000 de zâmbete

Deși campania de strângere de fonduri pentru a cumpăra cadouri pentru 5000 de copilași necăjiți din județ s-a viralizat, iar majoritatea locațiilor din Botoșani au acceptat să instaleze cutiile pentru donații, deocamdată visul este departe de a deveni realitate.

Optimist fiind, Daniel a comandat deja pachetele care au un preț de 50.000 de lei, fiecare pachețel valorând 10 lei. Cu toate acestea, donațiile sunt încă puține. Iar Daniel susține că va achiziționa pachețelele indiferent dacă va primi toți banii necesari și deja se gândește va fi nevoit să ia iarăși drumul străinătății.

Dezamăgirea e mare și se gândește chiar că ar putea fi ultimul său proiect umanitar.

După ce a ajutat o mulțime de familii din județ, mărețul proiect numit 5000 de zâmbete ar putea fi ultima campanie lui Daniel.

Cu siguranță nu ne dorim asta, deoarece Botoșaniul are nevoie de oameni ca Daniel. Oameni cu inițiativă, cu suflet bun, cu spirit civic… Așa că, cine dorește să doneze, o poate face donând în următorul cont sau contactându-l pe Daniel:

Vezi si:  Obiectiv măreț pentru Daniel Câșlariu: a început reconstrucția casei lui Ioan, tânărul care a trecut prin numeroase greutăți

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent in EURO deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO2.

Pentru a-i oferi o mână de ajutor lui Daniel, anunțăm companiile din Botoșani care doresc reclamă pe publicația noastră de știri că le putem oferi posibilitatea de a-și afișa bannerele pe site-ul nostru. Acestea vor fi văzute de sute sau chiar de mii de botoșăneni zilnic. De asemenea, îi putem promova cu articole pe publicația Botoșaniul.ro. În schimb, trebuie să doneze în contul Asociației Grup Civic Botoșani, pentru această cauză frumoasă.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *