Press "Enter" to skip to content

Primarul PSD din Dimăcheni refuză să intre în toaleta din curtea școlii. 150 de elevi o vor face zilnic

Situație revoltătoare descoperită de jurnaliștii Antena 3 la Dimăcheni, Botoșani. La fel precum în cazul multor comune din Botoșani, elevii sunt nevoiți să-și facă nevoile într-o toaletă situată în curtea școlii, în condiții cu adevărat mizere.

Primarul Ștefan Cojocariu refuză să intre în WC-ul pe care 150 de elevi îl vor folosi zilnic, îndepărtându-se cu pași repezi de camerele și insistența jurnaliștilor.

Fiind în campanie politică, primarul PSD a promis că în curând va rezolva această problemă, ceea ce e însă greu de crezut că va reuși.

La primărie există toaletă modern amenajată, la școală nu…

Pentru că elevii nu sunt importanți pentru conducătorii comunei, însă ei nu pot accepta condițiile jalnice cu care se chinuie elevii și cadrele didactice în fiecare zi de școală.

Mai mult decât atât, în apropierea toaletei este o gaură în care oricând ar putea ajunge un elev neatent, gaură despre care viceprimarul spune foarte pasiv că va fi astupată curând pentru că „școala nu a început încă”.

Vezi si:  Apel Umanitar pentru 4 copii din Hlipiceni crescuți doar de mamă după ce tatăl s-a sinucis

Ștefan Cojocariu, primar în Dimăcheni încă din 2004. A obținut mereu doar victorii răsunătoare

Ștefan Cojocariu este primar în Dimăcheni încă din 2004, atunci a obținut peste 80% din voturi.

În 2008 a câștigat iar, cu 88.65% dintre voturi. Nici în 2012 primarul Ștefan Cojocariu nu a avut emoții, obținând un nou mandat cu 77.67% dintre voturi.

Emoțiile au dispărut în 2016. Au fost doar doi candidați, Florea Ecaterina din partea PNL și Cojocariu Ștefan, candidatul PSD, care a obținut 85% dintre voturi.

Ghiciți cine candidează în 2020: Tot Ștefan Cojocariu!

Sursă: PSD Dimăcheni

Nu a făcut nimic pentru educația copiilor din Dimăcheni, însă candidează pentru un nou mandat pe care cel mai probabil îl va obține.

583 de oameni l-au votat pe Ștefan Cojocariu în 2016, chiar dacă printre ei se află cel mai probabil și părinți a căror copii beneficiază de condiții jalnice la școala care ar trebui să le asigure educația.

Știrea pe larg poate fi citită pe site-ul Antena 3.

Vezi si:  I'm a high school graduate

DISTRIBUIE !

Shares

One Comment

  1. Un observator Un observator septembrie 8, 2020

    Stimati ziaristi, daca ati fi vrut sa aveti un articol adevarat si sa vedeti unde s-au dus banii la Dimacheni, trebuia sa aveti in vedere si urmatoarele ”obiective”:
    – ”parcul recreativ” din centrul satului Dimacheni, ”reabilitat” in toamna anului 2019 cu 75.000 lei, bani platiti unor tigani pe nume Stanescu, cu firma din judetul Neamt, tigani carora le era dator primarul pentru cazanul de 600 litri, cazan amplasat la intrarea in sat, langa moara primarului;
    – iazul primarului de la iesirea din Dimacheni spre satul Recea-Verbia, iaz la care s-au carat camioanele cu piatra de la drumul Corlateni-Dimacheni, drum abandonat de constructori pentru parandaratul prea mare cerut de primar si mai stie el cine;
    – piatra cumparata pentru comuna si folosita la pietruirea drumului catre iazul de pe raza comunei Roma, in hotar cu comuna Dimacheni, piatra data ca si plata pentru pestele folosit la repopularea iazului primarului; deasemenea a fost pietruit pana in camp drumul care duce la pamintul primarului;
    – pasunea comunala, data in concesiune pentru 10 ani unui cetatean cu 4 vite. Acel cetatean imparte subventia cu primarul iar acum candideaza pentru primar din partea USR;
    – spargerea regizata a primariei cand tot satul a auzit cum izbeau cu topoarele in casa de bani iar ulterior cainele politiei s-a oprit la poarta primarului. Autorul nu a fost prins nici in ziua de astazi;
    – la sedinta de consiliu local din 28 august 2020, datorita starii bahice, normala pentru Cojocariu Fanica, acesta s-a pisat pe terasa primariei fara nicio jena;
    – asfaltul in comuna s-a pus fara respectarea caietului tehnic, usor de stabilit acest lucru si cu ochiul liber fara prea multe masuratori;
    – folosirea angajatilor primariei si a cetatenilor de la ajutor social la cazanul si acareturile sale, pe banii statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *