Press "Enter" to skip to content

Liliana Mincă a fost dată afară din ALDE

Liliana Mincă este cunoscută la Botoșani mai mult pentru numărul mare de partide prin care a trecut, decât pentru realizările aproape inexistente pentru județul nostru.

Nu s-a arătat încântată de decizia lui Călin Popescu-Tăriceanu care a rupt colaborarea pentru guvernare cu PSD, încuranjându-i pe membrii ALDE să părăsească guvernarea, iar pentru că a preferat funcția în locul partidului, într-un final a fost demisă din partidul a cărei filiale o conducea în județul nostru.

Liliana Mincă ocupă o poziție foarte confortabilă, anume cea de vicepreședinte a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, având rangul de subsecretar de stat.

În locul său va veni Roxana Anușcă Țurcanu, soția fostului lider PNL Botoșani Florin Țurcanu.

În ultimii ani, Liliana Mincă a doborât recorduri la sportul de traseism politic. În 2011 a părăsit PC pentru a se înscrie în PPDD, devenind candidat la alegerile parlamentare din 2012. A câștigat un mandat de deputat, însă în 2014 a schimbat iarăși partidul. A ales atunci să reprezinte Partidul Național Democrat, după doar un an înscriindu-se în UNPR. Un an a stat și în UNPR, după care a devenit membru PSD, partid în care nu a stat prea mult, ci doar 6 luni, în final alegând să se înscrie în ALDE.

Oare care este următorul partid pe listă? PRO România sau se întoarce în PSD? Cu siguranță casele de pariuri ar putea crea un pariu în acest sens.

Sursă imagine: cotidianul.ro

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *