Press "Enter" to skip to content

Plombări și lucrări la drumurile din Botoșani doar când se anunță proteste!

Lucrările pentru drumurile din Botoșani merg din ce în ce mai prost. Iar un bun exemplu este proiectul pentru Drumul Strategic. În ultimii ani, în Botoșani s-a lucrat doar când au fost anunțate proteste sau când Ministrul Transporturilor a vizitat județul.

Și avem multe exemple în acest sens:

  • Lucrările pe DJ 294 Mihălășeni – Dângeni au început fix înainte de protestul organizat în urmă cu câțiva ani, cetățenii văzând primele utilaje abia după anunțarea protestului.
  • În urma protestului pentru DN 24C organizat de cetățenii din Manoleasa, Rădăuți Prut și localitățile limitrofe, acest drum a fost asfaltat. Calitatea lucrărilor este însă una îndoielnică. Cu ocazia vizitei ministrului Răzvan Cuc, s-au făcut plombări și pe drumul care leagă comuna Ripiceni de Ștefănești.
DN 24C la un an după „marea asfaltare”.

Iar exemplele pot continua la nesfârșit. Acest model de lucrări continuă și astăzi.

După ce Daniel Câșlariu a anunțat un mare protest în Trușești din cauza faptului că nu se fac plombările promise, Consiliul Județean Botoșani a trimis utilajele pe secțiunea Trușești – Albești.

Contactat de echipa Botosaniul.ro, Daniel Câșlariu nu se arată foarte încântat de inițiativa CJ Botoșani. Lucrările se fac ca de obicei: doar pentru a le închide gura cetățenilor. Nu s-au astupat decât câteva gropi, pe o porțiune foarte mică de drum, iar apoi utilajele au dispărut, lăsând în urma lor un drum la fel de jalnic.

Daniel ne-a trimis și câteva fotografii din teritoriu:

Din imaginile primite pot fi observate lucrările care nu par durabile, dar și problemele de pe secțiunea respectivă de drum. Este foarte probabil ca aceste plombări să nu reziste mai mult decât ultimele, fiind nevoie de lucrări într-adevăr serioase pentru un drum pe care să se poată circula cel puțin decent.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *