Press "Enter" to skip to content

Pleacă ai noștri, vin ai noștri…

Noi rămânem tot ca proștii. Cel puțin așa spun versurile lui Victor Socaciu.

Sărbătoare națională! A căzut Viorica… a căzut PeSeDeu`. Au fost dat jos prin moțiune. Iar bucuria este bine justificată. Am scăpat de premierul-candidat-la-prezidențiale Viorica Dăncilă, un candidat pentru președenția unei țări a cărei limbi oficiale nu o stăpânește prea bine. Cum să nu te bucuri?

Dar din depărtare.. cine vine oare? PNL, PRO România, UDMR, USR. Cei din urmă nu vor la cârmă, având exemplul tehnocraților care au ajutat PSD să ia majoritatea în urmă cu 3 ani. Cei dintâi, abia așteaptă să ajungă `colo sus.

Ne salvează, cică. Iar printre primele schimbări pe care le așteptăm, este schimbarea conducătorilor de prin instituții. Pleacă ai noștri, vin ai noștri. Ca de obicei. Fiecare partid își pune oamenii. Ce rezultă? De cele mai multe ori un haos total, eficiență zero.

Costel Șoptică anunță că vrea la cârma județului. A făcut atâtea până acum și ar mai face, numai să se vadă acolo sus. Cică e matur, politic vorbind cel puțin.

Vezi si:  Avem aproape cea mai mică rată de promovabilitate a examenului de evaluare națională

Tot președintele PNL Botoșani și senatorul de Botoșani – atâtea funcții, atât de puține realizări… – pune baronii locali PSD pe jar. Le ia instituțiile. Se vor face „ievaluări”, pe bună dreptate, în urma cărora presimțim că vor fi numiți alții, mai galbeni.

Între timp… urmează festivalul de datini și obiceiuri, organizat lângă teatrul cu nailon în geamuri, exact ca la țară, iar drumurile rămân la fel de proaste.

Pleacă ai noștri, vin ai noștri… Noi rămânem tot ca proștii!

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *