Press "Enter" to skip to content

Plângere împotriva patronului-șofer al microbuzelor încărcate până la refuz! Acesta este acuzat că ar fi agresiv și că ia pasageri chiar și în portbagaj

Situația semnalată de Botoșaniul.ro în cazul microbuzului încărcat până la refuz a convins călătorii să condamne public și alte probleme întâlnite pe ruta Botoșani – Trușești – Năstase (Mihălășeni). Mai mult decât atât, unii dintre ei au decis să meargă și mai departe, depunând mai multe plângeri.

Realytatea-Dobirceni Botosani anunță prin intermediul rețelei de socializare Facebook faptul că a depus mai multe plângeri împotriva patronului care a câștigat această rută. Inițiativa vine la cererea elevilor și a cetățenilor din comuna Dobârceni, cei care călătoresc deseori pe această rută. Persoana din spatele acestui cont de Facebook susține că nu se va opri aici iar dacă va fi nevoie va ajunge chiar la Ministerul de Interne și cel al Transporturilor.

Vezi si:  Incendiu la rampa de gunoi de la Stăuceni

Primele petiții vor fi depuse la Poliția și Primăria Dobârceni. Apoi acesta este hotărât să ajungă la Poliția Rutieră, RAR, ISCTR, Consiliul Județean Botoșani și chiar la Prefectură. Mai mult decât atât, se dorește solicitarea ajutorului Avocatului Poporului.

Postarea a primit peste 150 de aprecieri și mesaje de susținere, ceea ce ne arată o adevărată stare de revoltă.

Șoferul agresează călătorii, cetățenii comunelor și chiar participanții la trafic. Călătorii merg uneori chiar și în portbagaj

Nu puține au fost persoanele care au anunțat că pe această rută se obișnuiește ca unii călători să ajungă în portbagaj, atunci când nu mai sunt locuri.

De asemenea, foarte multe persoane s-au plâns că sunt agresate de unul dintre șoferi atunci când aleg să călătorească cu o rudă sau un prieten. Oamenii sunt opriți pe stradă și mustrați, iar uneori șoferul refuză pur și simplu să îi ia din stație, chiar dacă are locuri.

Polițiștii au circulat și ei cu microbuzul full, fără să ia inițiativa! Șoferul este acuzat că are pile

Unii călători spun că au fost și cazuri când chiar oamenii legii au urcat în microbuzul plin până la refuz, însă și-au uitat jurământul și nu au făcut nimic. Ba chiar, mai mult decât atât, sunt voci care spun despre patronul care efectuează acest traseu că ar avea pile, iar de aceea nu face nimeni nimic. Acuzația pare credibilă, dat fiind faptul că situația este aceeași de ani buni.

Vezi si:  Caz Umanitar: Un tânăr a devenit cap de familie de la 20 de ani iar soarta nu a fost deloc prietenoasă cu el. Daniel Câșlariu cere ajutorul oamenilor

Viața călătorilor este pusă în pericol zilnic, iar șoferii dau dovadă de inconștiență totală! Cine are reproșuri, rămâne pe jos

Viața călătorilor a fost pusă deseori în pericol. O elevă susține că nu puține au fost cazurile în care microbuzul a circulat cu defecțiuni tehnice periculoase care aproape au cauzat o tragedie. Iar dacă elevii cu abonament plătit își permit să îl ia la întrebări, aceștia sunt lăsați pe jos.

Iar astfel de acuzații există o mulțime. Curios este faptul dacă autoritățile vor lua măsuri sau se vor face în continuare că plouă, ignorând pericolul la care sunt expuse persoanele care călătoresc pe această rută.

https://www.youtube.com/watch?v=ahhw-W-sEdg&feature=emb_title

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *