Press "Enter" to skip to content

Phoenix la Botosani : Fie să Renască Tour ’19

Cinema Unirea Botoșani este tot mai puțin vizitată de botoșănenii care vor să vadă un film pe ecran mare, aceștia preferând cinematograful mult mai modern din Uvertura Mall care îi întâmpină cu condiții mult mai bune.

În aceste condiții, Cinema Unirea Botoșani atrage botoșănenii cu alte evenimente așa cum este concertul Phoenix la Botoșani.

Acesta este organizat de Sun & Sand Events și are loc marți, 5 noiembrie 2019, începând cu ora 19.

Biletele sunt disponibile pe ambilet.ro iar prețurile încep de la 50 de lei.

Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc iar turneul national care cuprinde 14 orase ( inclusiv unul in Republica Moldova ) merge pe aceeași linie. Se numește „Fie sa Renască!” și are un aer mai degrabă războinic.
Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare Noii membrii ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost , sunt si inca vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă ”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.

”Mesajul turneului este credința în continuitate: Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul, și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix… Fata verde, Mugur de fluier, precum și altele pe care le vom anunța curând, în viitoarele concerte, au fost nu doar muzică ci și simboluri. Ele continuă să existe și să fie puse în valoare de o generație tânără, străină de vremurile noastre, de credințele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate, pentru a câta oară?, să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând…” (Nicu Covaci).

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *