Press "Enter" to skip to content

Persoane banuite de sechestrare, loviri si viol, retinute de politia Botosani

Doua persoane, banuite de lipsire de libertate, loviri si viol, au fost retinute de politistii din Botosani in urma unor perchezitii desfasurate in mai multe imobile din comuna Vorona.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean, Delia Neniscu, a precizat ca politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore, pe numele a doi barbati, unul de 46 de ani si unul de 24 de ani. Ambii sunt din comuna Vorona. Anul trecut, ar fi tinut un barbat de 52 de ani, impotriva vointei lui, la o stână din extravilanul comunei Vorona. Pe perioada cat a fost sechestrat, barbatul ar fi fost supus unor agresiuni fizice si mai multor acte sexuale.

„Politistii au pus in executare patru mandate de perchezitie domiciliara, la locuinte si imobile apartinand persoanelor banuite de comiterea faptelor, din comuna Vorona, prilej cu care au fost ridicate mai multe bunuri care prezinta interes in cauza. Totodata, in urma activitatilor desfasurate au fost conduse la sediul politiei, pentru audieri, sapte persoane. Dintre acestea, doua persoane au fost retinute pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentate in fata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva”– a precizat purtatoarea de cuvant a Inspectoratului de Politie Judetean.

Marilena

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *