Press "Enter" to skip to content

Pentru ei nu există lege? Autobuz încărcat până la refuz în Trușești. VIDEO!

Pentru unii șoferi de autobuz din Botoșani se pare că nu există lege, bun simț și totodată responsabilitate! Depășesc de cel puțin 2-3 ori capacitatea de pasageri și nu se opresc până când ușile pur și simplu nu se pot închide din cauza numărului exagerat de mare de pasageri.

Dau dovadă de o inconștiență incredibilă, iar consecințele ar putea fi teribile în cazul unui accident rutier. Pasagerii, pentru că nu au de ales, urcă în autobuze chiar dacă urmează să fie îngrămădiți ca sardinele.

O astfel de scenă a fost surprinsă astăzi în Trușești, de către un cititor Botoșaniul.ro. În imagini este surprins un autobuz de mici dimensiuni care oprește în stație pentru a prelua un număr foarte mare de pasageri. Totul se întâmplă în condițiile în care autobuzul venea deja din Botoșani, urmând să ajungă la Mihălășeni, deci existau deja suficient de mulți pasageri.

În filmare se vede cum călătorii, în cea mai mare parte elevi, se chinuie să urce în autobuzul plin până la refuz. Șoferul autobuzului este însă ironic și îl îndeamnă pe bărbatul care filmează să surprindă și alte microbuze.

Vezi si:  Decizie DRASTICĂ a Ministerului Educației: liceele cu promovabilitate 0 la bacalaureat nu vor mai putea înființa clase de a IX-a

Pe ei Poliția Rutieră nu îi vede în trafic? Să sperăm că se vor auto sesiza în acest caz.

Atenție, videoclipul conține limbaj licențios!

DISTRIBUIE !

Shares

2 Comments

  1. Ion Ion martie 6, 2020

    Bine ca pirații nu îi filmați. Firmele astea abia se descurcă și supraviețuiesc din cauza birocrației, piraților, polițiștilor etc…..pe pirați nu îi vede nimeni ca fac asta de dimineață până seara, cu mașini de vârsta cu bunica și cu o droaie de probleme tehnice, majoritatea având cel puțin o mașină și sunt si asistați social. Evaziune fiscală și transport ilicit de persoane dar pe ei nu îi oprește nimeni ca cotizeaza;) doar persoana care a filmat e pirat sigur. Trusestiul ăla nici nu ai loc sa oprești de pirați. Se vede microbuzul ca avea oameni înăuntru? Daca e după nr de persoane care urcă eu zic ca sunt pe locuri.

  2. Dorina Dorina martie 6, 2020

    Dacă ar fi numai atat, dar asa zisele microbuze sunt adevarate bombe pe roți, curg bucăți din ele, dar cine sa se ocupe de siguranta călătorilor? Pana la urma șoferii lucreaza cu mașinile puse la dispoziție de patronii firmelor. Avis traseul Botosani-Ionaseni-Albesti-Todireni. Si daca ai curaj sa spui ceva, patronul, în loc să-și ceară scuze pentru condițiile inumane puse la dispoziția călătorilor, te mai ia si la intrebari, ori, noi plătim atat cat ni se cere si dam bani întregi nu rupti si de aceea vrem condiții decente de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *