Press "Enter" to skip to content

Pacient din Vatra Dornei cu arma la Spitalul Județean Botoșani

Un pacient din Vatra Dornei a decis să pună în bagajul pentru internare în Spitalul Județean Botoșani și o armă, pe lângă obiectele obișnuite. Aceasta a fost descoperită de fiica sa în timpul vizitei efectuate în cursul acestei dimineți.

Bărbatul are vârsta de 70 de ani și este de loc din Vatra Dornei. Acesta a venit în Botoșani la fratele său, însă în urma unei stări de rău cauzate de afecțiunile cardiace cronice de care suferă, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în seara de luni.

Acesta nu a provocat scandal și nu a folosit arma respectivă.

Gestul său ar putea fi explicat de problemele psihice de care pacientul ar suferi încă din anul 2006.

Arma nu este una letală, însă necesită autorizare. Aceasta a fost ridicată de polițiștii care au intervenit, pacientul fiind totodată sancționat contravențional.

„Până la acest moment a fost luată măsură ridicării armei în cauză, pistol neletal, dar supus autorizării. Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea regimului armelor, cu sancțiunea complementară a anulării permisului de port armă pentru o perioadă de 2 ani”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *