Press "Enter" to skip to content

Obiectiv măreț pentru Daniel Câșlariu: a început reconstrucția casei lui Ioan, tânărul care a trecut prin numeroase greutăți

Despre povestea tristă a lui Ioan Sîrbu am scris în urmă cu câteva zile, în urma unui apel umanitar făcut de Daniel Câșlariu. Este poate una dintre cele mai triste povești de viață prezentate de Daniel până acum, iar nu puțini au fost cei care s-au oferit să dea o mână de ajutor.

Așa că Daniel Câșlariu a trecut la treabă și a început un alt proiect măreț: și-a propus construcția unei case de la zero pentru Ioan Sîrbu și familia lui. Prin urmare este nevoie în continuare de ajutorul oamenilor cu suflet bun care pot face o donație cât de mică. Este nevoie în principal de materiale de construcții dar nu numai.

Cei care doresc să doneze o pot face în contul curent în LEI deschis pentru Asociația Grup Civic Botoșani RO03BTRLRONCRT0530156401 sau în contul curent deschis în Euro pentru Asociația Grup Civic Botoșani RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul SWIFT este BTRLRO22 iar donații mai pot fi făcute și prin PayPal https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic.

Vezi si:  O bătrână de 86 de ani din Dângeni își crește singură nepoatele cu o pensie de doar 600 de lei

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *