Press "Enter" to skip to content

O noua creșă in municipiul Botosani

Cu sprijinul Ministerului Dezvoltării, Lucrarilor Publice si Administrației – MDLPA – in municipiul Botosani va fi construita o noua creșa.

Anuntul a fost facut pe Facebook de primarul urbei, Cosmin Andrei.  Edilul-sef precizeaza ca a fost aprobata finantarea privind constructia unei creșe medii pe soseaua Iașului. Aceasta va face parte din viitorul Ansamblu Urban.

Creșa va primi 70 de copii si va fi construita dupa un proiect tip, elaborat de minister, in vederea diminuarii timpului necesar pentru lucrari. Initial, cand s-a anuntat ca Botosaniul va avea o noua cresa, la sfarsitul anului trecut, primaria estimase ca va fi vorba de o unitate pentru 110 copii, repartizati in 11 grupe.

„Va fi o creșa moderna, prietenoasa cu mediul inconjurator, in care energia necesara functionarii va proveni partial din surse regenerabile” – scrie primarul Cosmin Andrei, in postarea sa de pe reteaua de socializare.

Creșa de la ANL Cișmea, pentru 30 de copii, este aproape finalizata, iar cea care va fi construita in zona fostului Obor va deservi 40 de antepreșcolari.

Marilena

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *