Press "Enter" to skip to content

O bătrână de 86 de ani din Dângeni își crește singură nepoatele cu o pensie de doar 600 de lei

Un nou apel umanitar făcut de Daniel Câșlariu și Asociația Grup Civic Botoșani chiar la început de an. Anul nou nu reprezintă un motiv de bucurie pentru toată lumea, deoarece există mulți sărmani care se chinuie de pe o zi pe alta să ducă un trai decent.

Este și cazul bunicii Boghian Profira, din Iacobeni comuna Dângeni, care își crește singură cele două nepoate. Deși are 86 de ani, bătrâna a luat pe umerii săi o responsabilitate imensă după ce mama celor două fetițe a decedat în urmă cu 6 ani.

Cu o pensie de doar 600 de lei, acestea sunt nevoite să se descurce de pe o zi pe alta, ceea ce cu siguranță nu este deloc ușor.

Fata cea mare are 14 ani și poartă numărul 37 la încălțăminte iar cealaltă are 12 ani și poartă numărul 36 la încălțăminte . Principala nevoie a acestei familii ar fi o mașină de spălat manuală, lemne de foc, articole vestimentare dar și rechizite.

Bătrâna și cele două fete locuiesc într-o cameră, iar alături se află fiul bătrânei alături de nevasta sa și cei 3 copilași.

Cei care doresc să ajute îl pot contacta pe Daniel Câșlariu sau pot merge personal în Satul Iacobeni din Comuna Dângeni, la Familia Boghian care locuiește pe Strada Principală nr 163. Familia poate fi contactată la numărul de telefon 0745494447.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *