Press "Enter" to skip to content

Misiune Îndeplinită: Daniel Câșlariu a mai ridicat o casă pentru o familie necăjită în doar 35 de zile

Daniel Câșlariu este unul dintre oamenii care schimbă Botoșaniul în bine. Ne arată asta zilnic prin acțiunile sale. Vine în sprijinul oamenilor necăjiți din județ și a reușit să adune alături de el o mulțime de oameni buni care îl ajută prin donații și nu numai.

Prin Asociația Grup Civic Botoșani, Daniel a reușit să mai ridice o casă pentru o familie necăjită în doar 35 de zile. Este vorba despre căsuța din Ibănești pe care a construit-o pentru Ionuț, fratele mai mare pe umerii căruia a căzut responsabilitatea de a avea grijă de frații săi dar și de bunica sa aflată la pat.

Viața lui Ionuț, a fraților săi dar și a bunicii sale s-a schimbat complet datorită lui Daniel, iar inițiativele civice continuă.

De aceea îndemnăm și noi la rândul nostru oamenii să vină în sprijinul lui Daniel. Cei care pot dona o pot face în următoarele conturi:

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401. IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *