Press "Enter" to skip to content

Meciul dintre FC Botoșani și Dinamo ar fi putut avea un deznodământ tragic!

Meciul strâns dintre Dinamo și FC Botoșani s-ar fi putut încheia tragic. Finalul meciului i-a avut în prim plan pe dinamoviștii care căutau golul victoriei.

O minge trimisă lung către poarta apărată de portarul echipei botoșănene, Eduard Pap, a fost începutul unei faze foarte delicate. Eduard Pap s-a lovit cap în cap cu colegul său care a adus golul egalizator, Sofien Moussa.

În scurt timp jucătorii au început să facă semne disperate spre banca de rezerve, pentru ca doctorul să intervină. Intervin 2 oameni de la Botoșani și doi de la Dinamo. Din cei 4, doar unul e medic și este angajat de Dinamo București, Iar asta deoarece FC Botoșani a făcut deplasarea fără medic.

Adrian Motoacă, doctorul lui Dinamo, este nevoit să judece în cel mai scurt timp care dintre cei doi jucători este în stare mai gravă. „Unul nu știa nici cum îl cheamă, celălalt avea trei plăgi.”

Mai mult decât atât, cei doi angajați ai Botoșaniului erau foarte prost pregătiți și erau total depășiți de situația de pe teren.

FC Botoșani nu este singura echipă care face deplasarea fără medic. Aceeași situație poate fi întâlnită și în cazul nou promovatei Academica Clinceni, despre care se spune că ar fi echipa susținută de Gigi Becali, dar și Gaz Metan Mediaș. Iar în tot acest timp, oricând se poate întâmpla o tragedie.

Valeriu Iftime: „Ce să-i fac arbitrului Rădulescu? Cine-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? Plătesc eu VAR-ul în România, numai să-l bage, că se murdărește fotbalul!”

Meciul, unul cu grave probleme de arbitraj, a stârnit revolta finanțatorului Valeriu Iftime care a oferit declarații halucinante pentru GSP.

În condițiile în care echipa face deplasările fără medic, Valeriu Iftime se arată dispus să plătească pentru introducerea VAR-ului în România. Astfel, par mai importante punctele, decât faptul că jucătorii sunt foarte expuși.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *