Press "Enter" to skip to content

Meciul dintre FC Botoșani și CS Universitatea Craiova nu se mai joacă! Medicul echipei noastre are COVID-19

Nici bine nu s-a reluat campionatul și deja două meciuri au fost amânate. Inițial magazionerul echipei Dinamo București a fost depistat pozitiv cu COVID-19 motiv pentru care meciurile echipei au fost anulate.

Nici meciul cu care ar fi trebuit să debuteze reluarea campionatului nu se va mai juca, după ce medicul echipei FC Botoșani, Dr. Petre Răduceanu, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Ironic sau nu, cu nu mult timp în urmă Valeriu Iftime sugera ca echipele a căror jucători sau staff tehnic sunt depistați pozitiv cu noul coronavirus să piardă meciurile la masa verde. Totuși, din fericire pentru noi, patronul FC Botoșani nu a fost luat în seamă de către conducătorii LPF.

Tot Valeriu Iftime insistă ca meciul să se joace în continuare deoarece jucătorii nu au intrat în contact cu medicul echipei, conform acestuia.

În acest caz urmează să fie făcute noi teste și să se realizeze ancheta epidemiologică pentru a stabili persoanele cu care medicul a intrat în contact.

Vezi si:  Adolescentul înecat în iazul de Ripiceni era din Mihălășeni și lucra la ferma lui Iulian Merticariu

Jucătorii Botoșaniului au ajuns deja la Craiova, acolo unde urma să joace împotriva oltenilor vineri, 12.06.2020, de la ora 20:00.

Sursă foto: George Pohoata

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *