Press "Enter" to skip to content

Meci cu scandal pentru FC Botoșani împotriva echipei Dinamo București

GSP a oferit NOTA 2 arbitrului George Rădulescu care a avut o prestație dezastruoasă aseară la meciul dintre FC Botoșani și Dinamo București.

O eliminare încă din minutul 1 și 3 penalty pentru Botoșani, toate neacordate. Este concluzia celor de la GSP. Scorul s-a terminat la egalitate, 1 la 1, însă reacțiile nu au întârziat să apară.

Cea mai revoltătoare vine chiar de la Valeriu Iftime, declarație care nu face deloc onoare acestui județ.

„N-am câștigat, iar acum bărbații își bat nevestele acasă!”

După un meci distrus în totalitate de arbitrii delegați pentru această partidă, frustrarea a fost la cote maxime. Aceasta ar fi singura explicație pentru declarația oferită de Valeriu Iftime, care poate crea o impresie generală foarte greșită față de județul nostru.

Valeriu Iftime susține introducerea VAR în România, precizând că plătește el pentru introducerea noii tehnologii care poate ajuta foarte mult arbitrajul din România.

S-au văzut 3 lovituri de la 11 metri, au fost 4 faze controversate numai la poarta adversă! Cum să nu punem VAR în România? Nu se poate! Mihai Roman a avut două faze în careu la care se putea da penalty. Ce să-i fac arbitrului Rădulescu? Cine-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? Plătesc eu VAR-ul în România, numai să-l bage, că se murdărește fotbalul!

Valeriu Iftime, la GSP LIVE

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *