Press "Enter" to skip to content

Mai mulți tineri din Dorohoi s-au unit pentru a-i ajuta pe oamenii cu nevoi

Ne putem mândri cu tot mai mulți botoșăneni care dau dovadă de spirit civic. Daniel Câșlariu a reușit, se pare, să inspire o mulțime de persoane din județ care au decis acum să privească și către cei mai necăjiți dintre noi.

Este și cazul unui grup de tineri din Dorohoi care au decis să își dedice timpul liber și banii de buzunar unor oameni nevoiași din județ. Au creat un grup pe Facebook acolo unde anunță cazurile sociale care au nevoie de ajutor. Pun mână de la mână fiecare iar astfel reușesc să aducă soarele și pe strada celor care nu l-au prea zărit în ultimul timp.

Li se alătură zilnic noi tineri care, dată fiind situația școlară din acest an, doresc să ofere o mână de ajutor și totodată să își dedice timpul liber ajutorării celor necăjiți.

Au făcut cumpărături pentru mai mulți bătrâni din întregul județ și sunt în continuare în căutare de voluntari pentru a putea face chiar și mai mult pentru cei în nevoie.

Prin această cale dorim să le transmitem mult succes iar ori de câte ori au nevoie să facă un caz cunoscut, ne pot contacta iar noi îi vom ajuta cu promvoarea și nu numai!

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *