Press "Enter" to skip to content

Viorica Dăncilă vine la Botoșani. Reprezentații Grupului Civic o așteaptă iar

Au așteptat-o și în urmă cu câteva luni, însă atunci fostul premier Viorica Dăncilă a amânat vizita la Botoșani pe ultima sută de metri. Acum pare a fi hotărâtă să ajungă și în județul nostru, dat fiind faptul că partidul pe care îl reprezintă primește o mulțime de voturi de pe meleagurile noastre. Iar reprezentanții Grupului Civic Botoșani o așteaptă iar, cu speranța că de data aceasta vor putea purta un dialog.

Grup Civic Botoșani, a cărui reprezentant este Daniel Câșlariu, cel care ajută multe familii sărmane din județ și care nu se ferește să le reproșeze politicienilor noștri insuccesele pe care le au, a creat și un eveniment pe Facebook, numit: La BOTOȘANI Nu Se Vine Doar În Campania Electorală.

Scopul evenimentului este acela de a-i arăta candidatului PSD la prezidențiale faptul că nu este bine venit în Botoșani, mai ales dat fiind contextul în care face vizita: campania electorală.

„Haideți sa o intampinam cum se cuvine pe doamna VOORICA mâine la Botoșani Deși a mai zis o data ca vine la noi în vizita se pare ca și-a schimbat planurile pe ultima suta de metri. Dar speram ca de aceasta data nu va mai fi nevoita sa își schimbe planurile și va veni. De aceea va invitam alături de noi mâine sa o intampinam cum se cuvine și sa ii arătăm ca nu este bine venita în orașul nostru. La Botoșani nu se vine doar în campania electorală, ne-am saturat sa fim bătaia lor de joc.” – spune descrierea evenimentului de pe Facebook

Viorica Dăncila va ajunge la Botoșani la ora 11, întâlnindu-se cu simpatizanții și cu reprezentanții PSD Botoșani la Hotel Rapsodia, în sala de conferințe Mihai Eminescu. Va mai vizita și Spitalul Județean Mavromati Botoșani, iar apoi va pleca la Dorohoi, la Concești și la Săveni.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Mission News Theme by Compete Themes.