Press "Enter" to skip to content

USR Botoșani propune eliminarea tramvaielor

După nenumăratele incidente în care tramvaiele din Botoșani au sărit de pe șine, lovind alte mașini participante la trafic și punând în pericol atât călătorii cât și participanții la trafic sau chiar călătorii, USR Botoșani trage un semnal de alarmă despre pericolul pe care îl reprezintă tramvaiele din Botoșani.

USR Botoșani susține că a atras atenția asupra acestui pericol încă de anul trecut. Propunerea lor este aceea ca actualele tramvaie să fie eliminate, iar transportul cu tramvaiul să fie desființat.

Acestea ar trebui înlocuite cu microbuze și autobuze electrice și Euro 7. Astfel, Municipiul Botoșani va beneficia de un serviciu de transport în comun singur, modern, dar și prietenos cu natural.

Mai mult decât atât, USR Botoșani susține că pentru a repara șinele pe care circulă tramvaiele, dar și pentru a înlocui tramvaiele cu altele moderne, este nevoie de o sumă cel puțin dublă față de soluția propusă de ei.

Proiectul USR Botoșani vine în contextul în care astăzi un alt tramvai a sărit de pe șine, lovind mai multe mașini și blocând traficul în zona Pieței Centrale din Botoșani.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Mission News Theme by Compete Themes.